We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.

Banenbeurs

Vind jouw droombaan tijdens de ROVINIJ Banenbeurs

Ben je werkzoekend in Nijmegen of omgeving? Maak dan kennis met ROVINIJ tijdens onze banenbeurs in Wijkcentrum De Schalmei. Tijdens de banenbeurs kun je kennismaken met de verschillende branches waarin wij werken en krijg je de kans om je gelijk in te schrijven bij ROVINIJ. Ons gezamenlijke doel is om de best passende baan voor jou te vinden. Tijdens de banenbeurs zetten we de eerste stap in de juiste richting.

Wat kan de banenbeurs voor jou betekenen?

Maak kennis met ROVINIJ

Tijdens de Banenbeurs heb je de kans om ROVINIJ beter te leren kennen. Wie zijn de mensen achter ROVINIJ, wat zijn de voordelen van werken bij ROVINIJ en vooral hoe zetten wij ons in om jou aan je droombaan te helpen?

Wij hebben de opdrachtgevers waar we jou graag plaatsen. Tijdens de Banenbeurs kom je meer te weten over de verschillende branches waar je in kunt werken:

  • Dak
  • Bouw
  • Schilder
  • Techniek
  • Administratie

Win een prijs

Wanneer je besluit je na afloop van de Banenbeurs bij ROVINIJ in te schrijven, maak je kans op onze prijs. Onder alle nieuwe inschrijvingen verloten wij namelijk een gratis cv check + een cadeaubon ter waarde van €25,-.

Waar & Wanneer

  • Woensdag 2 oktober
  • 18.00 tot 20.30 uur
  • Wijkcentrum De Schalmei
  • Symfoniestraat 204, 6544 TN Nijmegen

Vergeet niet je CV mee te nemen naar de Banenbeurs, zodat je je gelijk in kunt schrijven bij ROVINIJ.

Over ROVINIJ

ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in Nijmegen en omgeving, al bijna 30 jaar. Wij zijn jouw partner voor functies in de bouw, afbouw, techniek en administratie. Persoonlijke en oprechte aandacht zijn voor ons vanzelfsprekend, net als eerlijkheid en een open vizier. Samen met jou streven we naar het allerbeste resultaat. Als je op zoek bent naar een langdurige samenwerking, vanzelfsprekende services en onderling vertrouwen, is ROVINIJ het uitzendbureau voor jou.

Meer over ROVINIJ

Ben je erbij?

Ben je op zoek naar een baan en wil je dit graag uitbesteden aan ROVINIJ, jouw partner waar je op kunt bouwen? Kom dan 2 oktober naar onze Banenbeurs, maak kennis met ons en ontdek hoe wij jou kunnen helpen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Voorkomen dat je de Banenbeurs mist én op de hoogte blijven van nieuws rondom de Banenbeurs? Laat via ons Facebook evenement weten of je erbij bent!

Bekijk het Facebook evenement

Branche