Let op:


Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze collega’s, medewerkers, partners en andere mensen uit onze omgeving. In verband met de huidige maatregelen blijven onze collega’s voorlopig zoveel als mogelijk thuiswerken, om die reden graag het contact met ons per e-mail via vacatures@rovinij.nl.

Echter is het vanaf heden wel mogelijk om in overleg met een van de collega’s op afspraak ons kantoor te bezoeken. We hopen dat de situatie snel verbetert en bedanken jullie voor jullie begrip.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.

Direct solliciteren

U komt uit de regio Nijmegen en u zoekt werk in de bouw, afbouw, techniek of de administratieve sector. U heeft onze vacatures bekeken en er staat er eentje bij die uw aandacht trekt. Dan wordt het tijd om actie te ondernemen! Vul het onderstaande sollicitatieformulier in of pak de telefoon.

  • Man
  • Vrouw

Toegestane bestandstypen: Word en pdf.
LET OP: De maximaal toegestane bestandsgrootte is 4MB .
1000/1000 tekens resterend
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en ik heb in de privacyverklaring gelezen wat ROVINIJ met mijn gegevens doet.
Ik geef toestemming aan ROVINIJ om mijn gegevens maximaal één jaar te bewaren.
Branche