Let op:


Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze collega’s, medewerkers, partners en andere mensen uit onze omgeving. In verband met de huidige maatregelen blijven onze collega’s voorlopig zoveel als mogelijk thuiswerken, om die reden graag het contact met ons per e-mail via vacatures@rovinij.nl.

Echter is het vanaf heden wel mogelijk om in overleg met een van de collega’s op afspraak ons kantoor te bezoeken. We hopen dat de situatie snel verbetert en bedanken jullie voor jullie begrip.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.

Uitschrijven

Hoewel we je liever niet uit het oog verliezen, kan het natuurlijk gebeuren dat je wilt uitschrijven bij ROVINIJ. Bijvoorbeeld omdat je een vaste aanstelling hebt gekregen.
Vergeet niet te vertellen waaróm je afscheid neemt, dat is nuttige informatie voor ons! Misschien is er een probleem dat we kunnen proberen op te lossen, of heb je tips om de dienstverlening naar onze medewerkers nog beter te maken.

Branche