Over ROVINIJ

Wat ROVINIJ is

ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in Nijmegen en omgeving. Wij zijn jouw partner voor functies in de bouw, afbouw en techniek. Of je nu mensen zoekt voor op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

Op zoek naar een vacature of juist naar medewerkers? Je kunt bij ons terecht voor:

Persoonlijke en oprechte aandacht zijn voor ons vanzelfsprekend, net als eerlijkheid en een open vizier. Samen met jou streven we naar het allerbeste resultaat.
Bij ROVINIJ zijn jouw zaken voor mens en werk in uitstekende handen, al meer dan 30 jaar.

Van 1990 tot nu

ROVINIJ staat voor Rob M. Visser, Nijmegen. Rob is de oprichter van ROVINIJ en nog steeds de directeur. Hij had al de nodige ervaring in de uitzendbranche toen hij in 1990 met ROVINIJ begon.

Vernieuwend was het bedrijf destijds door de aandacht voor langduriger uitzenden: detacheren. Op een goede manier ‘ouderwets’ is ROVINIJ in het contact met de klanten: duurzame samenwerking, vanzelfsprekende service en onderling vertrouwen zijn de steekwoorden.

Het team van ROVINIJ bestaat uit medewerkers met uiteenlopende persoonlijkheden. Wat we met elkaar en Rob gemeen hebben, is ons enthousiasme, energie, oprechte aandacht en onze wil om jou van dienst te zijn.