Let op:


Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze collega’s, medewerkers, partners en andere mensen uit onze omgeving. In verband met de huidige maatregelen blijven onze collega’s voorlopig zoveel als mogelijk thuiswerken, om die reden graag het contact met ons per e-mail via vacatures@rovinij.nl.

Echter is het vanaf heden wel mogelijk om in overleg met een van de collega’s op afspraak ons kantoor te bezoeken. We hopen dat de situatie snel verbetert en bedanken jullie voor jullie begrip.

We've detected that the default language of your webbrowser is not the same as our website. You can translate our website by choosing your preferred language from the dropdown.
30 januari 2018

Uit principe werkt ROVINIJ niet voor discriminerende opdrachtgevers.

De uitkomst  van het anonieme onderzoek naar de juiste toepassing van de Algemene Wet Gelijke Behandeling vinden wij schrikbarend! Het is spijtig dat een onderzoek onder 78 uitzendbureaus (waarvan schandelijk genoeg bijna de helft meewerkte aan discriminatie) doet vermoeden dat alle wel correcte werkende bureaus over dezelfde kam geschoren mogen worden! Afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, huidskleur, geloof, nationaliteit, eventuele beperking >dit alles speelt voor ons géén rol< Inzet en intrinsieke motivatie tellen; kandidaten die passen in een vacature zijn en blijven welkom bij ROVINIJ!

Branche