Detacheren

Detacheringsbureau Nijmegen

Zoekt u die ene gespecialiseerde medewerker voor uw functie, project of vervanging? Een detacheringsbureau kan de oplossing zijn. Wij nemen de gehele werving en selectie voor onze rekening. Ook bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe kracht voldoet aan uw wensen en behoeften en op de afgesproken datum voor u aan het werk gaat. Detachering is mogelijk voor een afgebakende periode, maar ook voor een langere termijn. Dus als u op zoek bent naar een detacheringsbureau uit Nijmegen gaat u naar ROVINIJ!

 

Voordelen detacheringsbureau Nijmegen

Snel beschikken over de juiste mensen
ROVINIJ gaat voor u aan de slag om zo snel mogelijk te beschikken over de vakbekwame medewerker die u nodig heeft. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een baan voor langere duur.

Detachering combineert flexibiliteit met zekerheid: uw bedrijf loopt geen arbeidsrisico’s. Bovendien wordt uw HR-afdeling ontlast, omdat ROVINIJ als juridisch werkgever zowel de administratie als de uitbetaling van het salaris regelt.

 

Geen kosten bij ziekteverzuim
Doordat ROVINIJ juridisch werkgever is, komen ook deze kosten en alle bijbehorende administratieve verplichtingen (evenals Wet verbetering poortwachter) voor onze rekening. ROVINIJ geeft u de kans het ziekterisico aan ons over te dragen.

 

Vacatures Nijmegen

Mocht u op zoek zijn naar een vacature in Nijmegen, bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vacatures. Wij zijn een uitzendbureau in Nijmegen en wij zijn goed in het plaatsen van werkzoekende op bouw vacatures, afbouw vacatures, techniek vacatures in Gelderland. Wij hebben een ruim aanbod aan fulltime vacatures maar bieden ook parttime vacatures aan.

 

Professionele ondersteuning
ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Wilt u meer weten over detacheren?

Klik op de button of bel ons via het telefoonnummer.