Loopbaancoach

Loopbaancoach Nijmegen

Toe aan een nieuwe uitdaging, een stap in uw loopbaan? Ontevreden in uw huidige baan?

Soms is het beter om niet direct te gaan solliciteren, maar eerst uw koers te bepalen. Bij ROVINIJ helpen we u daar graag bij met loopbaancoaching. Bedenk voor het intakegesprek wat uw ambities zijn en waar u uzelf over vijf jaar ziet staan. Als u op zoek bent naar een loopbaancoach uit Nijmegen dan bent u bij ROVINIJ aan het juist adres!

 

Voordelen loopbaancoach Nijmegen

Hoe gaan wij te werk? We vragen onder andere naar uw ambities en of u wilt groeien in uw huidige specialisme of liever andere talenten wilt aanboren. We vragen naar uw dromen, ook al denkt u dat ze misschien niet realistisch zijn. Samen kijken we of coaching iets voor u kan zijn en plannen we indien gewenst een vervolgafspraak.

Tijdens het eerste coachingsgesprek stellen we vervolgens samen uw doel vast en bekijken we welke stappen u kunt zetten om dit doel te bereiken. Misschien kan een beroepskeuzetraject inzicht geven wat voor baan bij u past. Of bent u klaar voor een vervolgstap en kunt u groeien door een opleiding of training te volgen.

Gedurende het proces evalueren we hoe het gaat en helpen we u graag om te solliciteren naar de functie die bij u past. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures, dus kunnen u waar nodig ook nog aan een passende vacature helpen!

 

Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Wij streven ernaar om u weer optimaal te laten presteren op uw werk. Daar komt onze loopbaanbegeleiding om de hoek kijken. U kunt pas optimaal presteren als uw werk dit toe laat en gebruikt maakt van uw kennis, ervaring, energie en wanneer u plezier ervaart.

 

Loopbaanadvies Nijmegen

Wij zorgen voor een passend loopbaanadvies zodat u exact weet waar u aan toe bent en wat wij van u nodig hebben om u optimaal te kunnen helpen. Met ons loopbaanadvies zorgen wij ervoor dat u uw sterke punten leert kennen en deze kunt inzetten in uw werk, arbeidsconflicten makkelijker kunt oplossen, het vinden van een nieuwe baan of voor het behalen van uw eigen doelen. Ons loopbaanadvies kunt u ook gebruiken wanneer u nog niet precies weet wat u wilt bereiken. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over loopbaancoach?

Klik op de button of bel ons via het telefoonnummer.