Payroll

Payroll Nijmegen

Payroll Nijmegen betekent dat ROVINIJ uw medewerkers op papier in dienst neemt en hiermee feitelijk de werkgever wordt. Dit geldt voor zowel de salarisadministratie als de arbeidsrechtelijke risico’s. We bieden u vooraf een tarief aan waarvoor we het werkgeverschap kunnen verzorgen, inclusief alles wat daarbij komt kijken. Dit tarief stellen we per medewerker vast op grond van onder andere salaris, arbeidsduur en functie.

 

Voordelen payroll Nijmegen

Geen kosten bij ziekteverzuim
Doordat ROVINIJ juridisch werkgever is, komen ook deze kosten en alle bijbehorende administratieve verplichtingen (evenals Wet verbetering poortwachter) voor onze rekening.

 

Geen verhoging voor werkgeverslasten
Medewerkers via ROVINIJ tellen voor u niet mee bij het vaststellen van de werkgeverslasten. Ook niet als ze langdurig arbeidsongeschikt zijn.

 

Minder personeelsadministratie
U betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur. Daardoor heeft u van tevoren nauwkeurig inzicht in uw totale personeelskosten. Tevens kunnen uw medewerkers terugvallen op een team van professionele dienstverleners op het gebied van personeel en organisatie.

 

Professionele ondersteuning
ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Wilt u meer weten over payroll?

Klik op de button of bel ons via het telefoonnummer.