Werving en Selectie Nijmegen

Werving en Selectie Nijmegen

Geen waardevoller bezit dan menselijk kapitaal. ROVINIJ helpt u graag om de juiste mensen te vinden en aan u te binden. We zijn uitstekend bekend met het aanbod van kandidaten in Nijmegen en omgeving. Dat geldt voor het hele spectrum, van uitvoerend tot managementniveau. Dus als u op zoek bent naar een werving en selectiebureau uit Nijmegen dan bent u bij ROVINIJ aan het juiste adres.

 

Voordelen werving en selectie Nijmegen

ROVINIJ biedt een aantal voordelen als het gaat om het werving en selectiebeleid. Hoe gaan wij te werk met werving en selectie rond Nijmegen?

 

Stap 1: Zoeken

Na een gesprek om een goed beeld te krijgen van zowel uw bedrijf als de vacante functie(s), stellen we een wervingsplan op. Vervolgens gaan we op zoek naar passende kandidaten, waarbij we gebruikmaken van de bekende wervingskanalen, maar natuurlijk ook van onze eigen database en uitgebreide netwerk.

 

Stap 2: Vinden

U kunt zelf kiezen welk deel van de werving en selectie u aan ROVINIJ overlaat. Wellicht voert u de uiteindelijke gesprekken liever (deels) in eigen huis. Doen wij dat voor u, dan houden we u natuurlijk nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Stap 3: Volgen

De contracten zijn getekend en de eerste werkdag nadert. Dossier gesloten voor ROVINIJ? Nee hoor. We ondersteunen u en uw nieuwe medewerker graag bij het inwerkproces. Na een afgesproken periode volgt de eindevaluatie. Pas als we weten dat beide partijen tevreden zijn, beschouwen we de plaatsing als geslaagd.

Indien gewenst voeren we de volledige werving en selectie uit. Hierbij is het ook mogelijk om de salarisadministratie aan ROVINIJ over te laten. Dit is inclusief de bijbehorende risico’s. U betaalt alleen de gewerkte uren en krijgt wekelijks een factuur van ons.

 

Professionele ondersteuning
ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Wilt u meer weten over werving en selectie?

Klik op de button of bel ons via het telefoonnummer.