23 september 2019

Van werkzoekend naar een passende baan: Zo gaat dit bij ROVINIJ

Stel je voor: Je bent al een tijdje werkzoekend. Via vacaturesites, social media en kennissen heb je al verschillende vacatures bekeken en heb je misschien zelfs al gesolliciteerd, maar de juiste baan zat hier nog niet tussen. Dan wordt het tijd om een kijkje te nemen op de website van ROVINIJ. Zie je een passende vacature voor jou staan? Solliciteer dan meteen!

Kennismaken met ROVINIJ

Zodra jouw sollicitatie bij ons binnenkomt bekijken we jouw CV. Als jouw opleiding(en) bij de vacature aansluit(en) en je een match met ons en onze opdrachtgevers bent, dan maken we een afspraak voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw voorkeuren en arbeidsverleden. Wat kan een opdrachtgever jou bijvoorbeeld bieden en hoe flexibel ben jij als het om werktijden gaat? We nemen ook de tijd om elkaar te leren kennen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je met een goed gevoel naar huis gaat. Pas je na de kennismaking nog steeds bij de vacature en zie jij jezelf bij ROVINIJ werken? Dan stellen we je voor bij de besproken opdrachtgever(s)!

Kennismaken met de opdrachtgever(s)

Bij het vinden van de juiste opdrachtgever is het natuurlijk belangrijk dat de werkomgeving, het team en de werkzaamheden bij je passen. Om hier een goed beeld van te krijgen vindt er soms een kennismaking of proefdag plaats bij de opdrachtgever. Zijn zowel jij als de opdrachtgever enthousiast? Dan stellen we jouw contract op. ROVINIJ stemt alle arbeidsvoorwaarden af en neemt het contract stap voor stap met je door. Zijn alle papieren en formulieren in orde? Dan ben je klaar voor je eerste werkdag!

ROVINIJ houdt contact met je

ROVINIJ is geen doorsnee uitzendbureau. Maar wat betekent dit eigenlijk? Als medewerker bij ROVINIJ ben je namelijk geen nummer, maar een uniek persoon. Wij vinden het belangrijk om jou echt te leren kennen, je goed te begeleiden en contact met je te houden. Na de eerste werkdag bij jouw nieuwe opdrachtgever bellen wij je daarom op om te checken hoe het bevalt en of je nog vragen hebt. Heb je op een later moment vragen of loop je ergens tegenaan? Je kunt altijd bij ons terecht, wij regelen het voor je.

Meer weten over de voordelen van werken bij ROVINIJ? Kijk dan hier.