Voordelen ROVINIJ

ROVINIJ dé zaak van mens en werk bestaat al sinds 1990 en is gespecialiseerd in functies voor de bouw, afbouw en techniek. Ontdek jouw mogelijkheden voor werk op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

 

Vacatures Nijmegen

ROVINIJ heeft nauwe contacten met werkgevers in de regio Nijmegen en heeft een goed overzicht van de vacatures in verschillende sectoren. Klik hier om al onze vacatures te bekijken.

 

Persoonlijke begeleiding

Je bent bij ons geen nummer in een digitale kaartenbak. Integendeel: we leren je graag persoonlijk kennen. We vinden het belangrijk om een functie te vinden die goed bij je past en helpen je graag met alles wat er komt kijken bij solliciteren en werken. We zetten met plezier een stapje extra voor jou!

 

Goed geregeld

Alle zaken bij ROVINIJ zijn goed geregeld: we betalen je uit volgens de geldende CAO en ook op de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, vrije dagen en vakantiegeld kun je uiteraard rekenen.
Urenbriefjes, links naar de CAO en andere handige formulieren vind je hier.

 

Opleiding

ROVINIJ biedt je, indien nodig, de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen. Een certificaat wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
Naast het VCA zijn werkgerelateerde opleidingen meer dan bespreekbaar. ROVINIJ vindt het belangrijk dat hun medewerkers zich kunnen (door) ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een lasopleiding, BBL-opleiding of een aanhangerrijbewijs.

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Veiligheid en gezondheid staat bij ROVINIJ voorop, daarom zorgen we ervoor dat je standaard beschikt over de middelen die nodig zijn bij jouw werk, zoals;

  • Veiligheidshelm
  • Gehoorbescherming
  • Veiligheidsbril
  • T-shirt
  • Trui
  • Knielappen
  • Veiligheidsschoenen

Uitbreiding van de standaardvoorziening is bespreekbaar. Denk hierbij aan broeken, laskappen, heupgordels enz.