Vacatures Administratie

Wil jij graag werken in de Administratie? ROVINIJ kan jou hierbij helpen, wij hebben vele vacatures in de administratie.

Vind jouw kantoorbaan bij Rovinij

Nieuwste administratie vacatures

Servicemonteur Zakelijke Markt (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Zakelijke Markt. Functieomschrijving: Als servicemonteur Zakelijke Markt heb je de verantwoordelijkheid om zelfstandig onderhoud uit te voeren en storingen te verhelpen aan werktuigkundige en regeltechnische installaties, waaronder A/C, CV, luchtbehandeling, gas, water, sanitair en elektrotechnische installaties. Daarnaast test en controleer je deze installaties. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt, of deze nu gebruikt zijn of extra nodig zijn, door middel van nachtelijke leveringen, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of gelijkwaardig niveau. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Actuele kennis van verwarming CV, kennis van elektro en koeltechniek A/C is een pré en je hebt affiniteit met meet en regeltechniek. In het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt ruime ervaring met het oplossen van storingen. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Servicemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Installatiemonteur/loodgieter Particulieren (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur/loodgieter Particulieren. Functieomschrijving: Als Installatiemonteur/loodgieter Particulieren ben je dagelijks bezig met het installeren van CV, gas, water en sanitair in de panden van huiseigenaren, VVE's en Woningbouwverenigingen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van deze installaties en het uitvoeren van controles om te verifiëren of alles naar behoren werkt. Om ervoor te zorgen dat onze binnendienst tijdig de benodigde materialen kan bestellen, onderhoud je regelmatig contact met de planning om de voortgang te bespreken en werkzaamheden te coördineren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijwerken van wijzigingen en aanvullingen op tekeningen en schema's, en voor het beheren van het meer en minderwerk. Hoewel je hoofdzakelijk zelfstandig werkt, krijg je indien nodig ondersteuning van een collega. Daarnaast heb je regelmatig contact en overleg met je leidinggevende. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt voor je taken, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau aangevuld met vakgerichte opleidingen. Je bent in het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van de Woningbouw. Je kunt op zowel technisch als organisatorisch gebied goed zelfstandig werken. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Installatiemonteur/loodgieter die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Installatiemonteur Retail (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur Retail. Functieomschrijving: Als Installatiemonteur Retail ben je dagelijks bezig met het installeren van klimaatinstallaties, gas, water en sanitair in de panden van onze retailklanten. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van deze installaties en het uitvoeren van controles om te verifiëren of alles correct functioneert. Om ervoor te zorgen dat onze binnendienst tijdig de benodigde materialen kan bestellen, onderhoud je regelmatig contact met de planning om de voortgang te bespreken en werkzaamheden te coördineren. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijwerken van wijzigingen en aanvullingen op tekeningen en schema's, en voor het beheren van het meer en minderwerk. Hoewel je hoofdzakelijk zelfstandig werkt, krijg je indien nodig ondersteuning van een collega. Daarnaast heb je regelmatig contact en overleg met je leidinggevende. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt voor je taken, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals F gassen. Je bent in het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van de retail. Je bent in staat commercieel te denken, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed omgaan met tijdsdruk. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Installatiemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Installatiemonteur Utiliteit (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur Utiliteit. Functieomschrijving: Als Installatiemonteur Utiliteit richt je je dagelijks op het voorzien van de panden van onze Utiliteitsklanten van klimaatinstallaties, gas, water en sanitair. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van deze installaties en het uitvoeren van controles om te verzekeren dat alles naar behoren werkt. Om ervoor te zorgen dat onze binnendienst tijdig de benodigde materialen kan bestellen, onderhoud je frequent contact met de planning om de voortgang te bespreken en werkzaamheden in te plannen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en aanvullingen op tekeningen en schema's, en voor het registreren van meer en minderwerk. Hoewel je voornamelijk zelfstandig werkt, staat een collega altijd klaar om te assisteren indien nodig. Ook heb je regelmatig contact en overleg met je leidinggevende. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt voor je taken, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals F gassen en/ of lassen. Je bent in het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van utiliteit branche. Je kunt op zowel technisch als organisatorisch gebied goed zelfstandig werken. Je bent in staat commercieel te denken, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed omgaan met tijdsdruk. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Installatiemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Servicemonteur E (zakelijke markt) (m/v)

Wijchen
MBO

Ben jij de Allround Servicemonteur E die wij zoeken? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Allround Servicemonteur E. Functieomschrijving: In de rol van Servicemonteur E (zakelijke markt) heb je dagelijks contact met een breed scala aan klanten en ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service, zelfstandig onderhouden en verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties. Omdat we ook servicegerichte werkzaamheden uitvoeren op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, zou het een pluspunt zijn als je naast de elektrotechnische taken ook kleine aanpassingen aan deze installaties kunt uitvoeren. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar indien nodig staan je collegaservicemonteurs of de projectleider klaar om je te ondersteunen. Bij ons krijg je een eigen bus uitgerust met gereedschap, een telefoon en een tablet. De benodigde materialen worden 's nachts in je bus geleverd, zodat je elke dag goed voorbereid op pad kunt. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBOniveau of een vergelijkbaar diploma. Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over actuele kennis van wet en regelgeving binnen de elektrotechniek. Bereidheid om klein servicegericht werk aan werktuigbouwkundige installaties te verrichten is een pluspunt. Je bezit een VCAdiploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt ruime ervaring met het oplossen van diverse storingen. Je werkt zelfstandig, netjes en nauwkeurig. Je bent enthousiast en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek, inclusief overuren boven CAO) en een maandelijkse sportvergoeding. Diverse opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschap, telefoon en tablet. Nachtleveringen van benodigde materialen in de bus. Mogelijkheid tot parttime werken (minimaal 32 uur per week). Solliciteren: Ben jij de Servicemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Alle vacatures

Werken in de administratie

Werken in administratie biedt een boeiende en dynamische omgeving waar precisie en organisatievaardigheden samenkomen. Het is de ruggengraat van elke succesvolle organisatie en biedt de mogelijkheid om processen soepel te laten verlopen. Als administratief professional ben je de spil die informatie stroomlijnt, gegevens beheert en de basis legt voor weloverwogen besluitvorming. De constante uitdagingen en de voldoening van het zien groeien van een geordende structuur maken werken in administratie niet alleen leuk, maar ook essentieel voor het succes van elk bedrijf.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/rovinij_werken_in_de_administratie-300x200.webp

Werken in de administratie iets voor jou?

Schrijf je in bij ROVINIJ, en wij gaan voor jou opzoek naar een passende office baan!

Inschrijven

Waarom werken in de administratie?

Werken in de administratie biedt niet alleen de kans om achter de schermen te werken, maar kan ook onverwacht gezellig en leuk zijn. Het dagelijkse contact met collega’s en het teamgevoel dat ontstaat door samen te werken aan doelen, creëren een warme en positieve werkomgeving. Het oplossen van puzzels in gegevens, het vinden van innovatieve oplossingen voor organisatorische uitdagingen en het bijdragen aan de soepele werking van de organisatie, zorgen voor een boeiende en dynamische baan die elke dag nieuwe kansen biedt om te leren en te groeien, terwijl je tegelijkertijd geniet van de gezelligheid van een ondersteunend team.

  • Werk in een ondersteunend team waar samenwerking centraal staat.
  • Omarm een boeiende baan vol variatie en continue leermogelijkheden.
  • Maak een tastbaar verschil door processen te optimaliseren en informatie te beheren.

Wellicht ook interresant

Ontvang vacatures direct in je mailbox