Vacatures Administratie

Wil jij graag werken in de Administratie? ROVINIJ kan jou hierbij helpen, wij hebben vele vacatures in de administratie.

Vind jouw kantoorbaan bij Rovinij

Nieuwste administratie vacatures

Medewerker binnendienst & Planning (m/v)

Kesteren
MBO

Wil jij de drijvende kracht zijn achter een vlekkeloze orderplanning en klanttevredenheid? Als Medewerker Binnendienst & Planning ben je een essentieel lid van het team, dat verantwoordelijk is voor het optimaal afstemmen van klantorders en productiecapaciteit. In nauwe samenwerking met dealers, die het eigen trailermerk DTEC door heel Europa verkopen, speel je een sleutelrol. Als Medewerker Binnendienst & Planning binnen dit team ben jij de schakel die naadloos kan bewegen tussen de behoeften van onze klanten en de capaciteit van onze productie. Je hebt het talent om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, prioriteiten te stellen en deze effectief te communiceren met alle betrokken partijen. Jouw taken omvatten onder andere: Het nauwlettend monitoren van de orderplanning en tijdig anticiperen op eventuele knelpunten; Het fungeren als centraal aanspreekpunt voor klantvragen met betrekking tot planning en levertijd; De beoordeling van klantorders op haalbaarheid, prijs en levertijd; Het invoeren en plannen van klantorders in ons ERPsysteem; Het verzorgen van benodigde documentatie voor de aflevering van al onze producten. Functieeisen Een afgeronde MBOopleiding; Een proactieve houding en sterk analytisch vermogen; Een gestructureerde werkwijze en stressbestendigheid; Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Een resultaatgerichte en klantvriendelijke instelling; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; kennis van het Duits is een pré. Wat wij bieden Een stabiele en stimulerende werkomgeving; Volop kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling; Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw inzet; Een uiterst uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Als jij klaar bent voor deze boeiende rol, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te bouwen aan succes!

Kwaliteitsmedewerker (m/v)

Kesteren
MBO

Ben jij de kritische blik die ervoor zorgt dat onze producten met trots de deur uitgaan? Als kwaliteitsmedewerker speel je een cruciale rol in het beoordelen van de kwaliteit van onze producten, met name op het gebied van laswerk, coating en montage. In deze functie voer je technische en visuele inspecties en maatcontroles uit aan de hand van tekeningen, productspecificaties, voorschriften en instructies. Bovendien houd je interne audits om ervoor te zorgen dat ons kwaliteitsbeleid wordt nageleefd. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opsporen van kwaliteitsafwijkingen, het analyseren ervan, het communiceren met zowel interne als externe belanghebbenden, en het ondernemen van actie. Je rapporteert aan het Hoofd Kwaliteit en werkt nauw samen met de productieleiding. Functieeisen Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBOniveau; Objectiviteit en effectieve communicatieve vaardigheden om collega's constructief aan te spreken bij onvolkomenheden; Sterke samenwerkings en communicatievaardigheden op diverse niveaus; Ervaring met het lezen van technische tekeningen en bedrevenheid in het gebruik van meetinstrumenten; Een scherp kritisch beoordelingsvermogen; Duidelijkheid in het nemen van beslissingen met betrekking tot kwaliteit; Vermogen om zelfstandig en gefocust te werken; Initiatiefrijk en bekwaam in het stellen van prioriteiten. Wat wij bieden Een stabiele werkomgeving; Kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling; Een marktconform salaris dat jouw inzet weerspiegelt; Een uiterst uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Heb jij de passie voor kwaliteit en de technische vaardigheden die we zoeken? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!

Werkvoorbereider (m/v)

Kesteren
MBO

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de voorbereiding van trailers en toeleverproducten? Als Werkvoorbereider ben jij de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Nadat je collega Engineer het product in ons 3Dpakket heeft ontwikkeld, ben jij degene die ervoor zorgt dat alle benodigde voorbereidingen in ons ERPsysteem worden getroffen, inclusief de bijbehorende stuklijsten. In samenwerking met je collega's werkvoorbereiders streef je ernaar om de werkvoorbereiding voor order en productieprocessen tot in de puntjes te verzorgen. Jouw taken omvatten onder andere: Het verwerken van voorgestelde wijzigingen vanuit de organisatie; Het voorbereiden en verwerken van opties voor speciale orders; Het beheren van de productconfigurator voor onze trailers; Het bijhouden van prijzen en forecast orders voor trailers; Het oplossen van stuklijstafwijkingen op zowel korte als lange termijn; Het uitvoeren van diverse projectactiviteiten. Functieeisen Sterke communicatieve en samenwerkingsskills; Accuraat, creatief en oplossingsgericht; Uitstekende plannings en organisatievaardigheden; Ervaring met 3Dtekeningen is een pluspunt. Wat wij bieden Bij ons krijg je de kans om jouw creatieve talenten te benutten. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling. Bovendien voorzien we in een marktconform salaris. Bij deze opdrachgever blijf je je kennis verbreden, want zij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van productieprocessen en producten. Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Proces Engineer (m/v)

Kesteren
HBO

Voor één van onze opdrachtgevers in Kesteren zijn wij op zoek naar een Proces Engineer. Als proces engineer zal je zorgdragen voor het realiseren van procesverbeteringen en efficiencyverhoging binnen het toegewezen project. Je bent verantwoordelijk voor: Het voorbereiden en implementeren van technieken, methoden en middelen die het productieproces vormgeven; Het verzamelen en analyseren van deze gegevens; Het opstellen van een verbeterplan en zorgt voor de implementatie ervan; Je doel hiervan is: efficiencyverhoging van de productie Functieeisen HBO denk en werkniveau Relevante Technische opleiding Goede communicatieve vaardigheden Handson mentaliteit Kwaliteitsgericht, flexibel en resulaatgericht. Wij bieden Werk in een bedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan orde en veiligheid; Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.

Projectondersteuner (Calculator-werkvoorbereider) (m/v)

Nijmegen
MBO

De projectondersteuner verzorgt de (bouwkundige) calculaties van renovatie en onderhoudsprojecten. Hij (of zij) maakt betrouwbare offertes voor de klant, werkt scenario’s uit, verzorgt de werkvoorbereiding, inventariseert het benodigde materiaal en bestelt het op tijd. Samen met de projectleider volgt de projectondersteuner het verloop van het project. Je bent werkzaam vanuit Doetinchem en/of Nijmegen. Functieeisen We zijn op zoek naar een collega die enthousiast wordt van het calculeren en voorbereiden van onderhouds en renovatieprojecten. Je hebt een relevante technische opleiding op MBOniveau en een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met planmatig onderhoud en renovatie. Het is een pre als je in je werkervaring al hebt gewerkt volgens RGS. Naast kennis van de Officepakketten heb je ervaring met branchegerelateerde automatiseringsprogramma’s. Wij bieden Een inspirerende en uitdagende functie; Werken in een ontspannen sfeer, waar de menselijke maat het uitgangspunt is; Ruimte om nieuwe visies en methodes te ontwikkelen; De gelegenheid om te groeien in je vak.

Alle vacatures

Werken in de administratie

Werken in administratie biedt een boeiende en dynamische omgeving waar precisie en organisatievaardigheden samenkomen. Het is de ruggengraat van elke succesvolle organisatie en biedt de mogelijkheid om processen soepel te laten verlopen. Als administratief professional ben je de spil die informatie stroomlijnt, gegevens beheert en de basis legt voor weloverwogen besluitvorming. De constante uitdagingen en de voldoening van het zien groeien van een geordende structuur maken werken in administratie niet alleen leuk, maar ook essentieel voor het succes van elk bedrijf.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/rovinij_werken_in_de_administratie-300x200.webp

Werken in de administratie iets voor jou?

Schrijf je in bij ROVINIJ, en wij gaan voor jou opzoek naar een passende office baan!

Inschrijven

Waarom werken in de administratie?

Werken in de administratie biedt niet alleen de kans om achter de schermen te werken, maar kan ook onverwacht gezellig en leuk zijn. Het dagelijkse contact met collega’s en het teamgevoel dat ontstaat door samen te werken aan doelen, creëren een warme en positieve werkomgeving. Het oplossen van puzzels in gegevens, het vinden van innovatieve oplossingen voor organisatorische uitdagingen en het bijdragen aan de soepele werking van de organisatie, zorgen voor een boeiende en dynamische baan die elke dag nieuwe kansen biedt om te leren en te groeien, terwijl je tegelijkertijd geniet van de gezelligheid van een ondersteunend team.

  • Werk in een ondersteunend team waar samenwerking centraal staat.
  • Omarm een boeiende baan vol variatie en continue leermogelijkheden.
  • Maak een tastbaar verschil door processen te optimaliseren en informatie te beheren.

Ontvang vacatures direct in je mailbox