Uitzendbureau Nijmegen

Zoekt u een uitzendbureau in Nijmegen? Dan bent u bij ROVINIJ aan het juiste adres. ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in Nijmegen en omgeving.

ROVINIJ bestaat al vanaf 1990. Sindsdien bewijzen we in de uitzendbranche dat de zaken voor mens en werk het best zijn verzorgd. Wij zijn een bekend regionaal uitzendbureau in Gelderland en houden onze naam hoog door middel van onze kernwaarden: eerlijk, open, aandachtig en duidelijk. Daarbij gaan we steeds voor het beste resultaat.

Kijk hieronder voor meer informatie over het traject of neem direct contact met ons op om kennis te maken met ons uitzendbureau.

 

Voordelen van ons uitzendbureau

ROVINIJ uitzendbureau Nijmegen, uw betrouwbare partner op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detachering, coaching en HR dienstverlening. Bent u op zoek naar werk in de omgeving van Nijmegen of Arnhem? Kijk dan bij onze vacatures. Bent u als bedrijf op zoek naar medewerkers? Bekijk hieronder dan waarom ROVINIJ hierin de juiste keuze is:

  • Gecertificeerd uitzendbureau;
  • Persoonlijk contact en aandacht;
  • Eerlijke en duidelijke communicatie;
  • De werving en selectie wordt compleet verzorgd;
  • Wij bieden snelle inzet van gemotiveerde en flexibele medewerkers;
  • Bij ziekte of uitval van een werknemer, bieden wij vervanging;
  • Online urenregistratie (indien gewenst);
  • Wij dragen alle werkgeversverplichtingen;
  • Risico’s worden vrijwel geheel uitgesloten voor uw organisatie.
  • Ontzorging van uw personeels- en salarisadministratie

 

Uitzendbureau Nijmegen voor werknemers

Wij richten ons op het uitzenden en detacheren van medewerkers in de omgeving van Nijmegen en Arnhem. Bent u op zoek naar een vacature in de bouw, afbouw of techniek in Gelderland? Dan zit u bij ROVINIJ goed! Ga voor een overzicht van onze openstaande functies naar onze vacaturepagina.

 

Uitzendbureau Nijmegen voor werkgevers en bedrijven

Voor bedrijven en werkgevers die op zoek zijn naar een betrouwbare partij voor het uitzenden of detacheren van medewerkers in de bouw, afbouw of techniek, zijn wij het uitzendbureau dat u zoekt. Wij nemen u alle zorg uit handen wat betreft het uitzenden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor werving en selectie, coaching of andere vraagstukken op het gebied van arbeidsbemiddeling. Heeft u hoofdbrekens over personele kwesties? Wij ondersteunen u graag persoonlijk en bieden diverse mogelijkheden op het gebied van HR dienstverlening. Denk hierbij aan personeelsmanagement, coaching of advies over veiligheid of arbo.

Hoe gaan wij te werk?

ROVINIJ is een uitzendbureau en een detacheringsbureau. Dat wil zeggen dat we tijdelijke arbeidskrachten leveren, maar het ook mogelijk is werknemers een langere tijd een vacature bij u te laten betrekken. Wij proberen altijd de reistijd voor werknemers zo kort mogelijk te houden. Een arbeidskracht plaatsen wij het liefst in de buurt waar hij/zij vandaan komt. Als een werknemer uit Nijmegen komt, dan plaatsen wij hem/haar graag in Nijmegen zelf of in randgemeenten zoals Nijmegen-Lent, Elst, Bemmel, Grave en andere plaatsen in deze regio.

Als de vacature die wij als uitzendbureau uitzetten zich in Arnhem bevindt, proberen we uiteraard ook iemand te plaatsen die woonachtig is in deze omgeving.

Wat doen wij als uitzendbureau?

ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in de regio Nijmegen. Wij bieden zowel tijdelijk of interim werk als vacatures voor langere tijd. ROVINIJ heeft nauwe contacten met werkgevers in de bouw, afbouw en techniek in de regio Nijmegen. Dat betekent dat we een goed overzicht hebben van de vacatures in deze sectoren, of het nu gaat om functies op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

U bent bij ons geen nummer in de digitale kaartenbak. Integendeel: we leren u graag persoonlijk kennen. Indien u open solliciteert op een vacature en wordt uitgenodigd voor een intakegesprek, zetten we samen op een rij wat voor baan bij u past. Vervolgens schakelen wij ons netwerk in en gaan wij voor u op zoek naar een passende baan. Als u solliciteert op een openstaande vacature, kijken we aan de hand van een intakegesprek samen of dit de functie is die bij u past. Vervolgens stellen wij u voor bij onze opdrachtgever. Als u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, bereiden we deze indien gewenst samen voor.

Als de opdrachtgever in u de perfecte match ziet, krijgt u een dienstverband aangeboden via ROVINIJ. Het kan ook zijn dat u direct in dienst treed bij het bedrijf waar u op gesprek bent geweest. Wanneer dit proces voltooid is, noemt men de werkzoekende officieel uitzendkracht. Dit gehele traject vindt dus plaats in samenwerking met de werkgever en werknemer, zodat iedereen tevreden is met de gang van zaken en uiteindelijke overeenkomst.

Bekijk onze vacatures

Uitzendbureau Nijmegen Rovinij