Detacheringsbureau Nijmegen

Als werkgever begrijp je als geen ander dat het bouwen van een stabiel en efficiënt team cruciaal is voor het succes van jouw onderneming. Bij ROVINIJ zijn we er om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw groeiambities door middel van onze hoogwaardige detacheringsservices.

Zoek je gespecialiseerde medewerkers?

Zoek je die ene gespecialiseerde medewerker voor uw functie, project of vervanging? Een detacheringsbureau kan de oplossing zijn. Wij nemen de gehele werving en selectie voor onze rekening. Ook ben je ervan verzekerd dat je nieuwe kracht voldoet aan jouw wensen en behoeften en op de afgesproken datum voor jou aan het werk gaat. Detachering is mogelijk voor een afgebakende periode, maar ook voor een langere termijn. Dus als je op zoek bent naar een detacheringsbureau uit Nijmegen ga je naar ROVINIJ!

Snel beschikken over de juiste mensen

ROVINIJ gaat voor jou aan de slag om zo snel mogelijk te beschikken over de vakbekwame medewerker die je nodig hebt. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een baan voor langere duur.

Detachering combineert flexibiliteit met zekerheid: Jouw bedrijf loopt geen arbeidsrisico’s. Bovendien wordt je HR-afdeling ontlast, omdat ROVINIJ als juridisch werkgever zowel de administratie als de uitbetaling van het salaris regelt.

Geen kosten bij ziekteverzuim

Doordat ROVINIJ juridisch werkgever is, komen ook deze kosten en alle bijbehorende administratieve verplichtingen (evenals Wet verbetering poortwachter) voor onze rekening. ROVINIJ geeft u de kans het ziekterisico aan ons over te dragen.

Vacatures Nijmegen

Mocht je op zoek zijn naar een vacature in Nijmegen, bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vacatures. Wij zijn een uitzendbureau in Nijmegen en wij zijn goed in het plaatsen van werkzoekende op bouw vacatures, afbouw vacatures, techniek vacatures in Gelderland. Wij hebben een ruim aanbod aan fulltime vacatures maar bieden ook parttime vacatures aan.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/08/rovinij_docs-300x200.webp

Professionele ondersteuning

ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Ontmoet ons team
Wij werken o.a. samen met:

Meer weten over detachering?

Neem dan eens contact met ons op, dan vertellen wij je graag meer.

Contact opnemen
Schrijf je in bij Rovinij

Misschien ook interessant

Ontvang vacatures direct in je mailbox