Overige vacatures

Staat jouw vakgebied er niet tussen? Bekijk hier onze overige vacatures.

Onze nieuwste vacatures

Recruiter (m/v)

Nijmegen
HBO

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een recruiter. Als recruiter is het jouw taak om de beste match te vinden tussen werkgever en werknemer. Je bedenkt steeds creatieve manieren om talent te binden. Jouw taken omvatten onder andere: Capaciteitsbehoefte in kaart brengen. Wervende vacature teksten schrijven, gericht op de doelgroep. De wervingsstrategie bepalen, welke kanalen/middelen hiervoor het beste kunnen worden ingezet. Mensen werven via je eigen netwerk. Hierbij hoort ook het proactief searchen en benaderen van potentiële medewerkers. Met potentiële kandidaten intakegesprekken voeren via telefoon of teams en de 1e selectie doet van de binnengekomen sollicitanten. Voor kandidaten ben jij het aanspreekpunt tijdens het gehele sollicitatieproces, vanaf het moment van solliciteren tot en met het arbeidsvoorwaardengesprek. Contacten leggen én onderhouden met scholen en opleidingsinstituten. Beurzen en andere evenementen bezoeken voor de werving van potentiële werknemers. De administratie rondom sollicitaties en vacatures verzorgen in ons ATSsysteem Carerix. Functieeisen Je beschikt over een HBO werk en denkniveau. Je hebt, bij voorkeur, een afgeronde opleiding richting HRM of soortgelijke opleiding. Je hebt aantal jaar ervaring in de rol van recruiter, bij voorkeur in de sectoren bouw/vastgoed of techniek. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een mensenkenner, kunt voorbij CV’s kijken naar de kwaliteiten van een kandidaat. Je bent proactief en vindingrijk. Je bent betrouwbaar en integer. Wij bieden Een prima salaris dat per 4 weken wordt uitbetaald. Uitzicht op een vast dienstverband. Een goede pensioenregeling. 30 vrije dagen bij een fulltime dienstverband; Een open cultuur waar werkplezier centraal staat. Goede opleidings en doorgroeimogelijkheden. En vooral een betrokken en ambitieus team om mee samen te werken. Solliciteren: Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Werkvoorbereider (m/v)

Kesteren
MBO

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de voorbereiding van trailers en toeleverproducten? Als Werkvoorbereider ben jij de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Nadat je collega Engineer het product in ons 3Dpakket heeft ontwikkeld, ben jij degene die ervoor zorgt dat alle benodigde voorbereidingen in ons ERPsysteem worden getroffen, inclusief de bijbehorende stuklijsten. In samenwerking met je collega's werkvoorbereiders streef je ernaar om de werkvoorbereiding voor order en productieprocessen tot in de puntjes te verzorgen. Jouw taken omvatten onder andere: Het verwerken van voorgestelde wijzigingen vanuit de organisatie. Het voorbereiden en verwerken van opties voor speciale orders. Het beheren van de productconfigurator voor onze trailers. Het bijhouden van prijzen en forecast orders voor trailers. Het oplossen van stuklijstafwijkingen op zowel korte als lange termijn. Het uitvoeren van diverse projectactiviteiten. Beheersing van de Nederlandse taal. Functieeisen Sterke communicatieve en samenwerkingsskills. Accuraat, creatief en oplossingsgericht. Uitstekende plannings en organisatievaardigheden. Ervaring met 3Dtekeningen is een pluspunt. Wij bieden Bij ons krijg je de kans om jouw creatieve talenten te benutten. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling. Bovendien voorzien we in een marktconform salaris. Bij deze opdrachgever blijf je je kennis verbreden, want zij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van productieprocessen en producten. Solliciteren: Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Kwaliteitsmedewerker (m/v)

Kesteren
MBO

Ben jij de kritische blik die ervoor zorgt dat onze producten met trots de deur uitgaan? Als kwaliteitsmedewerker speel je een cruciale rol in het beoordelen van de kwaliteit van onze producten, met name op het gebied van laswerk, coating en montage. In deze functie voer je technische en visuele inspecties en maatcontroles uit aan de hand van tekeningen, productspecificaties, voorschriften en instructies. Bovendien houd je interne audits om ervoor te zorgen dat ons kwaliteitsbeleid wordt nageleefd. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opsporen van kwaliteitsafwijkingen, het analyseren ervan, het communiceren met zowel interne als externe belanghebbenden, en het ondernemen van actie. Je rapporteert aan het Hoofd Kwaliteit en werkt nauw samen met de productieleiding. Functieeisen Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBOniveau. Objectiviteit en effectieve communicatieve vaardigheden om collega's constructief aan te spreken bij onvolkomenheden. Sterke samenwerkings en communicatievaardigheden op diverse niveaus. Ervaring met het lezen van technische tekeningen en bedrevenheid in het gebruik van meetinstrumenten. Een scherp kritisch beoordelingsvermogen. Duidelijkheid in het nemen van beslissingen met betrekking tot kwaliteit. Vermogen om zelfstandig en gefocust te werken. Initiatiefrijk en bekwaam in het stellen van prioriteiten. Beheersing van de Nederlandse taal. Wij bieden Een stabiele werkomgeving. Kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris dat jouw inzet weerspiegelt. Een uiterst uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Solliciteren: Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Onderhoudsmonteur technische dienst (m/v)

Kesteren
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers in Kesteren zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het verhelpen van storingen van machines en installaties. Je bent verantwoordelijk voor: Het uitvoeren van reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Het uitvoeren van herstelwerkzaamheden bij schade. Het opstellen van technische rapportages. Het technisch en administratief afhandelen van afleveringen aan de klant. Het afleveren van trailers aan klanten en indien nodig de klant voorzien van een gebruikersinstructie. Functieeisen Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBOniveau. Je hebt technisch inzicht en ervaring in storing zoeken (elektronica, pneumatiek en hydrauliek). Je hebt affiniteit met transport. Je hebt een georganiseerde en gestructureerde werkwijze. Je bent flexibel en klantgericht. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Beheersing van de Nederlandse taal. Wij bieden Werk in een bedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan orde en veiligheid. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek. Inspirerende en uitdagende werkomgeving. Solliciteren: Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Vakman (Allround) (Project locatie Ziekenhuis Nijmegen) (m/v)

Nijmegen
MBO

In deze functie ben je werkzaam als (allround) medewerker. Samen met het team verricht je alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, tegel en stucwerk. Samen met het team nemen jullie klussen op en neem je de gegevens (waar nodig) door met de projectleider. De werkopdrachten worden verdeeld tussen de verschillende collega’s. Het gaat om de constante stroom van serviceopdrachten en over uitdagende en afwisselende (brandveiligheids)projecten. Je zorgt ervoor dat een project wordt uitgevoerd volgens afspraak, binnen de gemaakte planning en met de aan jou toegewezen collega’s en partners. De precieze aanpak en manier van uitvoeren beoordeel je ter plekke en pas je waar nodig aan. Tijdens het project houd je de logistiek en kwaliteit scherp in de gaten. Ook jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever (de afdelingen en de aansturende personen van de opdrachtgever) en voor de interne organisatie. Functieeisen Wij zoeken iemand met enkele jaren ervaring als timmerman. Een collega die kan organiseren en het werken in een dergelijke organisatie begrijpt. Daarnaast vraagt werken in een ziekenhuis om flexibiliteit, oplossingsgerichtheid, inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Solliciteren: Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Projectleider renovatie- en verduurzamingsprojecten (m/v)

Elst
HBO

Als projectleider ben je de sleutelfunctionaris binnen jouw projecten. Gedurende het gehele proces (van projectdefinitie tot en met projectoplevering) ben je verantwoordelijk voor de algehele technische en organisatorische leiding. Je streeft naar een optimaal resultaat, door verbetering van de effectiviteit en efficiency van de projecten. Ook bewaak je, samen met de planner, de capaciteitsplanning. Voorafgaand aan het project word je als projectleider betrokken bij het maken van scenario, waarbij we je uitdagen om (naast de traditionele oplossingen) te komen met innovatieve manieren van werken. Tijdens het project onderhoud je dagelijks contact met opdrachtgevers, bewoners, gebruikers, leveranciers, onderaannemers en derden om het project conform afspraken te laten verlopen. Je richt je voornamelijk op de grotere renovatie en verduurzamingsprojecten die we samen met onze partners uitvoeren. Functieeisen Je bent een energiek en proactief persoon met ondernemend vermogen en die denkt en werkt in structurele verbeteringen. Met jouw enthousiasme weet je anderen te sturen en te overtuigen. Je herkent je in de manier waarop we binnen De Variabele samenwerken: met een luisterend oor, transparant en de bereidheid om te veranderen. Je hebt een relevante technische opleiding op HBOniveau en vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met renovatie en verduurzaming. Naast kennis van de Officepakketten heb je ervaring met branchegerelateerde automatiseringsprogramma’s. Solliciteren: Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Alle vacatures

Begin jouw nieuwe baan

Wij begrijpen dat het vinden van een nieuwe baan een spannende en soms overweldigende ervaring kan zijn. Daarom staan we bij ROVINIJ voor je klaar om je te begeleiden bij het hele proces, van begin tot eind.

Of je nu op zoek bent naar je allereerste baan, een carrièreswitch maakt of gewoon toe bent aan iets nieuws, wij hebben de kennis, ervaring en middelen om je te helpen slagen. Bij ROVINIJ geloven we in het vinden van de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever. We begrijpen dat jouw carrièredoelen en persoonlijke ambities uniek zijn, en we nemen de tijd om ze te begrijpen, zodat we je kunnen helpen de juiste keuzes te maken.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/werken_in_de_administratie.webp

Vind jouw baan bij ROVINIJ

Bij ROVINIJ geloven we in jouw potentieel en in je vermogen om je carrièredoelen te bereiken.

Inschrijven
Schrijf je in bij Rovinij

Op maat gemaakte match

Bij ROVINIJ.nl geloven we in de kracht van persoonlijke connecties. Onze experts zijn toegewijd aan het vinden van de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever. We begrijpen dat geen twee carrières hetzelfde zijn, daarom zetten we ons in voor het identificeren van de kansen die naadloos aansluiten bij jouw unieke vaardigheden en ambities. Waarom genoegen nemen met minder wanneer je een baan kunt vinden die echt bij je past? Kies voor ROVINIJ en ontdek jouw ideale carrière pad vandaag nog!

  • Uitgebreid professioneel netwerk
  • Expert sollicitatiebegeleiding
  • Op maat gemaakte match
Inschrijven

Ontvang vacatures direct in je mailbox