Uitzenden

Uitzenden Nijmegen

Indien gewenst voeren we de volledige werving en selectie uit. Hierbij is het ook mogelijk om de salarisadministratie aan ROVINIJ over te laten. Dit is inclusief de bijbehorende risico’s. U betaalt alleen de gewerkte uren en krijgt wekelijks een factuur van ons. Dus als u op zoek bent naar een uitzendbureau uit Nijmegen bent u bij ROVINIJ aan het juiste adres!

 

Voordelen uitzenden Nijmegen

Geen risico’s
We nemen u de gehele werving en (voor)selectie uit handen. U bent verzekerd van een snelle inzet van flexibele en gemotiveerde medewerkers en ROVINIJ draagt alle werkgeverslasten- en risico’s.

Geen extra personeel op uw payroll
Met uitzendkrachten kunt u tijdelijke of seizoenspieken opvangen en zo komt er geen extra personeel op uw payroll. Uitzendkrachten zijn de ideale vervangers van vast personeel bij vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof.  Uitzenden biedt u de mogelijkheid een kandidaat langer dan de wettelijke proeftijd op de werkvloer te leren kennen, voor u een dienstverband aangaat.

Geen extra kosten
U bespaart kosten doordat u alleen de gewerkte uren betaalt. Daarbij heeft u geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

 

Professionele ondersteuning
ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Wilt u meer weten uitzenden? Neem contact met ons op

Klik op de button of bel ons via het telefoonnummer.