Uitzenden Nijmegen

Wanneer het aankomt op het bouwen van een flexibel en veerkrachtig team, is de keuze voor uitzenden via ROVINIJ Uitzendbureau een strategische zet die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Wij begrijpen dat modern werkgeven vraagt om aanpassingsvermogen, snelheid en expertise - en dat is precies wat wij bieden.

Jarenlange ervaring in uitzenden

Indien gewenst voeren we de volledige werving en selectie uit. Hierbij is het ook mogelijk om de salarisadministratie aan ROVINIJ over te laten. Dit is inclusief de bijbehorende risico’s. U betaalt alleen de gewerkte uren en krijgt wekelijks een factuur van ons. Dus als u op zoek bent naar een uitzendbureau uit Nijmegen bent u bij ROVINIJ aan het juiste adres!

Geen risico’s

We nemen jou de gehele werving en (voor)selectie uit handen. Je bent verzekerd van een snelle inzet van flexibele en gemotiveerde medewerkers en ROVINIJ draagt alle werkgeverslasten- en risico’s.

Geen extra personeel op uw payroll

Je kunt met uitzendkrachten tijdelijke of seizoen pieken opvangen en zo komt er geen extra personeel op jouw payroll. Uitzendkrachten zijn de ideale vervangers van vast personeel bij vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof. Uitzenden biedt je de mogelijkheid een kandidaat langer dan de wettelijke proeftijd op de werkvloer te leren kennen, voordat je een dienstverband aangaat.

Geen extra kosten

Je bespaart kosten doordat je alléén de gewerkte uren betaalt. Daarbij heb je geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Professionele ondersteuning

ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Wij staan voor jou klaar

Of je nu op zoek bent naar administratief personeel, technische experts of creatieve professionals, wij staan voor je klaar. Met Rovinij ben je verzekerd van hoogwaardige uitzendservices die voldoen aan jouw specifieke eisen en bijdragen aan het succes van jouw team en organisatie.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/10/d30b5061-4292-4851-b3b3-1941c1b1654b-300x197.jpg
Wij werken o.a. samen met:

Meer weten over uitzenden?

Neem dan eens contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer.

Contact opnemen
Schrijf je in bij Rovinij

Misschien ook interessant

Ontvang vacatures direct in je mailbox