Afbouw vacatures

Lijkt werken in de afbouw echt iets voor jou? ROVINIJ kan jou hierbij helpen, bekijk onze vacatures of schrijf je in!

Nieuwste afbouw vacatures

Medewerker binnendienst & Planning (m/v)

Kesteren
MBO

Wil jij de drijvende kracht zijn achter een vlekkeloze orderplanning en klanttevredenheid? Als Medewerker Binnendienst & Planning ben je een essentieel lid van het team, dat verantwoordelijk is voor het optimaal afstemmen van klantorders en productiecapaciteit. In nauwe samenwerking met dealers, die het eigen trailermerk DTEC door heel Europa verkopen, speel je een sleutelrol. Als Medewerker Binnendienst & Planning binnen dit team ben jij de schakel die naadloos kan bewegen tussen de behoeften van onze klanten en de capaciteit van onze productie. Je hebt het talent om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden, prioriteiten te stellen en deze effectief te communiceren met alle betrokken partijen. Jouw taken omvatten onder andere: Het nauwlettend monitoren van de orderplanning en tijdig anticiperen op eventuele knelpunten; Het fungeren als centraal aanspreekpunt voor klantvragen met betrekking tot planning en levertijd; De beoordeling van klantorders op haalbaarheid, prijs en levertijd; Het invoeren en plannen van klantorders in ons ERPsysteem; Het verzorgen van benodigde documentatie voor de aflevering van al onze producten. Functieeisen Een afgeronde MBOopleiding; Een proactieve houding en sterk analytisch vermogen; Een gestructureerde werkwijze en stressbestendigheid; Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Een resultaatgerichte en klantvriendelijke instelling; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; kennis van het Duits is een pré. Wat wij bieden Een stabiele en stimulerende werkomgeving; Volop kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling; Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw inzet; Een uiterst uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Als jij klaar bent voor deze boeiende rol, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te bouwen aan succes!

Kwaliteitsmedewerker (m/v)

Kesteren
MBO

Ben jij de kritische blik die ervoor zorgt dat onze producten met trots de deur uitgaan? Als kwaliteitsmedewerker speel je een cruciale rol in het beoordelen van de kwaliteit van onze producten, met name op het gebied van laswerk, coating en montage. In deze functie voer je technische en visuele inspecties en maatcontroles uit aan de hand van tekeningen, productspecificaties, voorschriften en instructies. Bovendien houd je interne audits om ervoor te zorgen dat ons kwaliteitsbeleid wordt nageleefd. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opsporen van kwaliteitsafwijkingen, het analyseren ervan, het communiceren met zowel interne als externe belanghebbenden, en het ondernemen van actie. Je rapporteert aan het Hoofd Kwaliteit en werkt nauw samen met de productieleiding. Functieeisen Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBOniveau; Objectiviteit en effectieve communicatieve vaardigheden om collega's constructief aan te spreken bij onvolkomenheden; Sterke samenwerkings en communicatievaardigheden op diverse niveaus; Ervaring met het lezen van technische tekeningen en bedrevenheid in het gebruik van meetinstrumenten; Een scherp kritisch beoordelingsvermogen; Duidelijkheid in het nemen van beslissingen met betrekking tot kwaliteit; Vermogen om zelfstandig en gefocust te werken; Initiatiefrijk en bekwaam in het stellen van prioriteiten. Wat wij bieden Een stabiele werkomgeving; Kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling; Een marktconform salaris dat jouw inzet weerspiegelt; Een uiterst uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Heb jij de passie voor kwaliteit en de technische vaardigheden die we zoeken? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!

Werkvoorbereider (m/v)

Kesteren
MBO

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de voorbereiding van trailers en toeleverproducten? Als Werkvoorbereider ben jij de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Nadat je collega Engineer het product in ons 3Dpakket heeft ontwikkeld, ben jij degene die ervoor zorgt dat alle benodigde voorbereidingen in ons ERPsysteem worden getroffen, inclusief de bijbehorende stuklijsten. In samenwerking met je collega's werkvoorbereiders streef je ernaar om de werkvoorbereiding voor order en productieprocessen tot in de puntjes te verzorgen. Jouw taken omvatten onder andere: Het verwerken van voorgestelde wijzigingen vanuit de organisatie; Het voorbereiden en verwerken van opties voor speciale orders; Het beheren van de productconfigurator voor onze trailers; Het bijhouden van prijzen en forecast orders voor trailers; Het oplossen van stuklijstafwijkingen op zowel korte als lange termijn; Het uitvoeren van diverse projectactiviteiten. Functieeisen Sterke communicatieve en samenwerkingsskills; Accuraat, creatief en oplossingsgericht; Uitstekende plannings en organisatievaardigheden; Ervaring met 3Dtekeningen is een pluspunt. Wat wij bieden Bij ons krijg je de kans om jouw creatieve talenten te benutten. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een solide pensioenregeling. Bovendien voorzien we in een marktconform salaris. Bij deze opdrachgever blijf je je kennis verbreden, want zij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van productieprocessen en producten. Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Proces Engineer (m/v)

Kesteren
HBO

Voor één van onze opdrachtgevers in Kesteren zijn wij op zoek naar een Proces Engineer. Als proces engineer zal je zorgdragen voor het realiseren van procesverbeteringen en efficiencyverhoging binnen het toegewezen project. Je bent verantwoordelijk voor: Het voorbereiden en implementeren van technieken, methoden en middelen die het productieproces vormgeven; Het verzamelen en analyseren van deze gegevens; Het opstellen van een verbeterplan en zorgt voor de implementatie ervan; Je doel hiervan is: efficiencyverhoging van de productie Functieeisen HBO denk en werkniveau Relevante Technische opleiding Goede communicatieve vaardigheden Handson mentaliteit Kwaliteitsgericht, flexibel en resulaatgericht. Wij bieden Werk in een bedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan orde en veiligheid; Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.

Projectondersteuner (Calculator-werkvoorbereider) (m/v)

Nijmegen
MBO

De projectondersteuner verzorgt de (bouwkundige) calculaties van renovatie en onderhoudsprojecten. Hij (of zij) maakt betrouwbare offertes voor de klant, werkt scenario’s uit, verzorgt de werkvoorbereiding, inventariseert het benodigde materiaal en bestelt het op tijd. Samen met de projectleider volgt de projectondersteuner het verloop van het project. Je bent werkzaam vanuit Doetinchem en/of Nijmegen. Functieeisen We zijn op zoek naar een collega die enthousiast wordt van het calculeren en voorbereiden van onderhouds en renovatieprojecten. Je hebt een relevante technische opleiding op MBOniveau en een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met planmatig onderhoud en renovatie. Het is een pre als je in je werkervaring al hebt gewerkt volgens RGS. Naast kennis van de Officepakketten heb je ervaring met branchegerelateerde automatiseringsprogramma’s. Wij bieden Een inspirerende en uitdagende functie; Werken in een ontspannen sfeer, waar de menselijke maat het uitgangspunt is; Ruimte om nieuwe visies en methodes te ontwikkelen; De gelegenheid om te groeien in je vak.

Uitvoerder (m/v)

Nijmegen
MBO

Functieomschrijving Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je werkt samen met het projectteam, maar hebt ook contact met de opdrachtgever, gebruikers/bewoners, partners en andere partijen die bij het project betrokken zijn. Je coördineert de planning en organisatie en zorgt daarbij voor een tijdige inzet van personeel en materialen. Je geeft leiding aan alle medewerkers op de bouwplaats. Samen met je team zorg je ervoor dat het bouwproces van A tot Z uitstekend verloopt en succesvol (en binnen de afgesproken termijnen) afgerond wordt. Je voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief goed eindresultaat, maar ook voor veilige werkmethoden. Je ziet toe op gedragsregels en milieuzorg op onze bouwplaatsen. Functieeisen We zijn op zoek naar een collega die enthousiast wordt van organiseren van onderhouds, renovatie en verduurzamingsprojecten. Je hebt een relevante technische opleiding op MBOniveau en een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met planmatig onderhoud en renovatie. Wij bieden Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden; Een marktconform salaris; Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen.

Alle vacatures

Stap in de opwindende wereld van de afbouw

Als professional in de afbouwsector heb je de kans om ruimtes te transformeren en te verfraaien, waardoor ze functioneel, esthetisch en comfortabel worden. Of je nu betrokken bent bij interieurontwerp, meubel- en houtbewerking, of specialistische afwerkingsdiensten, werken in de afbouwsector biedt een constante stroom van uitdagingen en beloningen. Duik in een carrière waar elke dag nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen biedt, en waar je bijdraagt aan het creëren van inspirerende omgevingen die het leven van mensen verbeteren en de schoonheid van onze wereld benadrukken.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/afbouw_rovinij-300x225.webp

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Schrijf je in bij ROVINIJ en wij helpen jou graag aan een nieuwe baan in de afbouw.

Inschrijven

Een wereld vol mogelijkheden

In de wereld van de afbouw zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt een vakman worden, gespecialiseerd in de fijne kunst van interieur- en exterieurafwerking. Of kies voor een rol als ontwerper, waar je de esthetische visie van projecten tot leven brengt. Daarnaast zijn er opwindende kansen in restauratie en renovatie, waarbij je historische gebouwen nieuw leven inblaast. Het werken in de afbouw is boeiend omdat je de kunst van transformatie en verfraaiing verkent. Je lost complexe esthetische uitdagingen op, draagt bij aan het verbeteren van leefomgevingen en speelt een cruciale rol in het vormgeven van de ruimtes waarin mensen leven, werken en genieten.

  • Word meester in Verfijning
  • Verfraai elk gebouw
  • Groei in de wereld van de afbouw
Alle vacatures

Ontvang vacatures direct in je mailbox