Maak kennis met ROVINIJ

Waarom langer wachten? Ontdek en bereik de boeiende werelden van bouw, afbouw, techniek en administratie. Start vandaag je dromen! Bekijk nu al onze vacatures.

Een team vol specialisten

Het zijn de mensen die een organisatie maken. Dit zijn de medewerkers van ROVINIJ. We zijn trots op onze mensen en stellen ze daarom graag aan je voor. Wil je persoonlijk kennismaken bij een kopje koffie? Neem gerust contact op voor een afspraak met een van onze collega’s.

Persoonlijke begeleiding

Je bent bij ons geen nummer in een digitale kaartenbak. Integendeel: we leren je graag persoonlijk kennen. We vinden het belangrijk om een functie te vinden die goed bij je past en helpen je graag met alles wat er komt kijken bij solliciteren en werken. We zetten met plezier een stapje extra voor jou!

Goed geregeld

Alle zaken bij ROVINIJ zijn goed geregeld: we betalen je uit volgens de geldende CAO en ook op de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, vrije dagen en vakantiegeld kun je uiteraard rekenen.
Urenbriefjes, links naar de CAO en andere handige formulieren vind je hier.

Opleiding

ROVINIJ biedt je, indien nodig, de mogelijkheid om het VCA-certificaat te behalen. Een certificaat wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
Naast het VCA zijn werkgerelateerde opleidingen meer dan bespreekbaar. ROVINIJ vindt het belangrijk dat hun medewerkers zich kunnen (door) ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een lasopleiding, BBL-opleiding of een aanhangerrijbewijs.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Veiligheid en gezondheid staat bij ROVINIJ voorop, daarom zorgen we ervoor dat je standaard beschikt over de middelen die nodig zijn bij jouw werk.

Wij werken o.a. samen met:
Van 1990
Heden

Hoe het begon

ROVINIJ staat voor Rob M. Visser, Nijmegen. Rob is de oprichter van ROVINIJ en nog steeds de directeur. Hij had al de nodige ervaring in de uitzendbranche toen hij in 1990 met ROVINIJ begon.

Vernieuwend was het bedrijf destijds door de aandacht voor langduriger uitzenden: detacheren. Op een goede manier ‘ouderwets’ is ROVINIJ in het contact met de klanten: duurzame samenwerking, vanzelfsprekende service en onderling vertrouwen zijn de steekwoorden.

Het team van ROVINIJ bestaat uit medewerkers met uiteenlopende persoonlijkheden. Wat we met elkaar en Rob gemeen hebben, is ons enthousiasme, energie, oprechte aandacht en onze wil om jou van dienst te zijn.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/10/d30b5061-4292-4851-b3b3-1941c1b1654b-300x197.jpg

Ga direct aan de slag, Schrijf je in bij ROVINIJ

Zet ons eerst aan het werk. Schrijf je in bij ROVINIJ en wij gaan op zoek naar een passende baan voor jou.

Inschrijven
Schrijf je in bij Rovinij

Wat ROVINIJ is

ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in Nijmegen en omgeving. Wij zijn jouw partner voor functies in de bouw, afbouw en techniek. Of je nu mensen zoekt voor op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

Uitzenden

Detacheren

Payroll

Outplacement

Werving en selectie

Loopbaancoach

Ontvang vacatures direct in je mailbox