Werving en Selectie Nijmegen

Ontdek zorgeloze werving en selectie met Rovinij. Laat het zoekwerk, screenings en selectieproces over aan onze experts, terwijl u zich richt op uw bedrijfsgroei.

ROVINIJ helpt u graag om de juiste mensen te vinden

Geen waardevoller bezit dan menselijk kapitaal. ROVINIJ helpt u graag om de juiste mensen te vinden en aan u te binden. We zijn uitstekend bekend met het aanbod van kandidaten in Nijmegen en omgeving. Dat geldt voor het hele spectrum, van uitvoerend tot managementniveau. Dus als u op zoek bent naar een werving en selectiebureau uit Nijmegen dan bent u bij ROVINIJ aan het juiste adres.

Stap 1: Zoeken

Na een gesprek om een goed beeld te krijgen van zowel uw bedrijf als de vacante functie(s), stellen we een wervingsplan op. Vervolgens gaan we op zoek naar passende kandidaten, waarbij we gebruikmaken van de bekende wervingskanalen, maar natuurlijk ook van onze eigen database en uitgebreide netwerk.

Stap 2: Vinden

U kunt zelf kiezen welk deel van de werving en selectie u aan ROVINIJ overlaat. Wellicht voert u de uiteindelijke gesprekken liever (deels) in eigen huis. Doen wij dat voor u, dan houden we u natuurlijk nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Professionele ondersteuning

ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/08/rovinij_veelgestelde_vragen-300x169.webp

Wilt u meer weten over werving en selectie?

Neem dan eens contact met ons op. Onze experts staan voor jou klaar om jou verder te helpen.

Contact opnemen
Schrijf je in bij Rovinij

Misschien ook interessant

Ontvang vacatures direct in je mailbox