Vacatures in de bouw

Lijkt werken in de bouw echt wat voor jou? Bekijk onze vacatures of schrijf je in! Dan helpen wij jou verder aan jouw nieuwe baan in de bouw!

Nieuwste bouw vacatures

Servicemonteur Zakelijke Markt (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Zakelijke Markt. Functieomschrijving: Als servicemonteur Zakelijke Markt heb je de verantwoordelijkheid om zelfstandig onderhoud uit te voeren en storingen te verhelpen aan werktuigkundige en regeltechnische installaties, waaronder A/C, CV, luchtbehandeling, gas, water, sanitair en elektrotechnische installaties. Daarnaast test en controleer je deze installaties. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt, of deze nu gebruikt zijn of extra nodig zijn, door middel van nachtelijke leveringen, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of gelijkwaardig niveau. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Actuele kennis van verwarming CV, kennis van elektro en koeltechniek A/C is een pré en je hebt affiniteit met meet en regeltechniek. In het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt ruime ervaring met het oplossen van storingen. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Servicemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Installatiemonteur/loodgieter Particulieren (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur/loodgieter Particulieren. Functieomschrijving: Als Installatiemonteur/loodgieter Particulieren ben je dagelijks bezig met het installeren van CV, gas, water en sanitair in de panden van huiseigenaren, VVE's en Woningbouwverenigingen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van deze installaties en het uitvoeren van controles om te verifiëren of alles naar behoren werkt. Om ervoor te zorgen dat onze binnendienst tijdig de benodigde materialen kan bestellen, onderhoud je regelmatig contact met de planning om de voortgang te bespreken en werkzaamheden te coördineren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijwerken van wijzigingen en aanvullingen op tekeningen en schema's, en voor het beheren van het meer en minderwerk. Hoewel je hoofdzakelijk zelfstandig werkt, krijg je indien nodig ondersteuning van een collega. Daarnaast heb je regelmatig contact en overleg met je leidinggevende. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt voor je taken, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau aangevuld met vakgerichte opleidingen. Je bent in het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van de Woningbouw. Je kunt op zowel technisch als organisatorisch gebied goed zelfstandig werken. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Installatiemonteur/loodgieter die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Installatiemonteur Retail (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur Retail. Functieomschrijving: Als Installatiemonteur Retail ben je dagelijks bezig met het installeren van klimaatinstallaties, gas, water en sanitair in de panden van onze retailklanten. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van deze installaties en het uitvoeren van controles om te verifiëren of alles correct functioneert. Om ervoor te zorgen dat onze binnendienst tijdig de benodigde materialen kan bestellen, onderhoud je regelmatig contact met de planning om de voortgang te bespreken en werkzaamheden te coördineren. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijwerken van wijzigingen en aanvullingen op tekeningen en schema's, en voor het beheren van het meer en minderwerk. Hoewel je hoofdzakelijk zelfstandig werkt, krijg je indien nodig ondersteuning van een collega. Daarnaast heb je regelmatig contact en overleg met je leidinggevende. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt voor je taken, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals F gassen. Je bent in het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van de retail. Je bent in staat commercieel te denken, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed omgaan met tijdsdruk. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Installatiemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Installatiemonteur Utiliteit (m/v)

Wijchen
MBO

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Installatiemonteur Utiliteit. Functieomschrijving: Als Installatiemonteur Utiliteit richt je je dagelijks op het voorzien van de panden van onze Utiliteitsklanten van klimaatinstallaties, gas, water en sanitair. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van deze installaties en het uitvoeren van controles om te verzekeren dat alles naar behoren werkt. Om ervoor te zorgen dat onze binnendienst tijdig de benodigde materialen kan bestellen, onderhoud je frequent contact met de planning om de voortgang te bespreken en werkzaamheden in te plannen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en aanvullingen op tekeningen en schema's, en voor het registreren van meer en minderwerk. Hoewel je voornamelijk zelfstandig werkt, staat een collega altijd klaar om te assisteren indien nodig. Ook heb je regelmatig contact en overleg met je leidinggevende. Bij aanvang van je werk ontvang je een eigen bus met gereedschap, een telefoon en een tablet van ons. We zorgen er ook voor dat je alle benodigde materialen hebt voor je taken, zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals F gassen en/ of lassen. Je bent in het bezit van een VCA diploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van utiliteit branche. Je kunt op zowel technisch als organisatorisch gebied goed zelfstandig werken. Je bent in staat commercieel te denken, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je kan goed omgaan met tijdsdruk. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschappen, een telefoon en een tablet. Materialen zullen ’s nachts in je bus geleverd worden, zodat jij elke dag goed voorbereid op pad kunt. Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur). Solliciteren: Ben jij de Installatiemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Servicemonteur E (zakelijke markt) (m/v)

Wijchen
MBO

Ben jij de Allround Servicemonteur E die wij zoeken? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Allround Servicemonteur E. Functieomschrijving: In de rol van Servicemonteur E (zakelijke markt) heb je dagelijks contact met een breed scala aan klanten en ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service, zelfstandig onderhouden en verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties. Omdat we ook servicegerichte werkzaamheden uitvoeren op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, zou het een pluspunt zijn als je naast de elektrotechnische taken ook kleine aanpassingen aan deze installaties kunt uitvoeren. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar indien nodig staan je collegaservicemonteurs of de projectleider klaar om je te ondersteunen. Bij ons krijg je een eigen bus uitgerust met gereedschap, een telefoon en een tablet. De benodigde materialen worden 's nachts in je bus geleverd, zodat je elke dag goed voorbereid op pad kunt. Functieeisen: Je hebt een afgeronde opleiding op MBOniveau of een vergelijkbaar diploma. Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over actuele kennis van wet en regelgeving binnen de elektrotechniek. Bereidheid om klein servicegericht werk aan werktuigbouwkundige installaties te verrichten is een pluspunt. Je bezit een VCAdiploma (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Je hebt ruime ervaring met het oplossen van diverse storingen. Je werkt zelfstandig, netjes en nauwkeurig. Je bent enthousiast en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek, inclusief overuren boven CAO) en een maandelijkse sportvergoeding. Diverse opleidingsmogelijkheden. Een eigen bus met gereedschap, telefoon en tablet. Nachtleveringen van benodigde materialen in de bus. Mogelijkheid tot parttime werken (minimaal 32 uur per week). Solliciteren: Ben jij de Servicemonteur die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Werkvoorbereider Installaties Zakelijke Markt (m/v)

Wijchen
Geen

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Installaties Zakelijke Markt. Functieomschrijving: In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties op basis van ter plaatse gemaakte opnames. Je identificeert kostenbesparende mogelijkheden, doet voorstellen voor verbeteringen of vervanging van bestaande installaties en verzamelt meerwerk. Je bespreekt de offertes met de monteurs, projectleider en opdrachtgever, en past deze indien nodig aan. Daarnaast zorg je voor het overdragen en uitzetten van de opdrachten naar de monteurs, bestel je de benodigde materialen, en zorg je voor de instructiemappen en VGMplannen. Je ondersteunt de afdeling met projectbewaking en speelt een actieve en adviserende rol voor de monteurs, projectleiding en opdrachtgevers. Als technische ondersteuning voor onze monteurs overleg je dagelijks met hen, waardoor je zorgt voor een goede verbinding met de buitendienst. Functieeisen: Je hebt een MBO+ werk en denkniveau. Je hebt praktijkervaring met loodgieterswerk en werktuigkundige installaties (ketelinstallaties, warmtepomp en aircoinstallaties). Ervaring in de utiliteit en retail is een pré. Je bent in het bezit van een geldig VCA (of bereid deze binnen 3 maanden via ROVINIJ te halen). Kennis van Business Central (Navision) is een pré. Wij bieden: Een uitstekend salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (boven CAO Metaal & Techniek). Opleidingsmogelijkheden. Kortom een zelfstandige baan binnen een dynamische organisatie. Solliciteren: Ben jij de Werkvoorbereider die we zoeken en ben je klaar om aan de slag te gaan? Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een email naar vacatures@rovinij.nl. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Alle vacatures

Betreed de boeiende wereld van de bouw

Welkom in de boeiende wereld van de bouw, waar ambacht en strategie samenkomen om projecten tot leven te brengen en de gebouwde omgeving te vormen. In de veelzijdige bouwindustrie kun je diverse rollen vervullen, van bouwmanagers die projecten coördineren, tot architecten die de visie en functionaliteit van gebouwen ontwerpen. De dynamiek van de sector en voortdurende ontwikkelingen in bouwtechnologieën garanderen dat er altijd vraag is naar professionals in de bouw. Met de groeiende behoefte aan duurzame constructie en innovatieve ontwerpen, biedt de bouwindustrie een vruchtbare bodem voor zowel ervaren vakmensen als nieuwkomers, waar elke strategische stap de weg opent naar succes en groei.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/bouw_rovinij-300x200.webp

Werken in de bouw?

Wil jij werken in de bouw? Schrijf je in of bekijk onze vacatures. Wij helpen jou graag verder.

Inschrijven

Waarom werken in de bouw?

Samenwerken in een bouwteam biedt een inspirerende en dynamische omgeving waar ambacht en strategie naadloos samenkomen. Het delen van expertise en het bundelen van diverse vaardigheden leidt tot boeiende brainstormsessies en innovatieve projecten. De constante uitwisseling van kennis en vakmanschap stimuleert niet alleen persoonlijke groei, maar ook het vermogen om bouwprojecten effectief te coördineren en de gebouwde omgeving te transformeren. Werken in een bouwteam betekent meedoen aan een voortdurende reis vol nieuwe uitdagingen en gezamenlijke successen, waarbij elke stap bijdraagt aan het creëren van impact en het vormgeven van de fysieke wereld om ons heen.

  • Bouwen aan een duurzame toekomst.
  • Creativiteit en constructie hand in hand.
  • Impact maken door constructieve prestaties.

Wellicht ook interresant

Ontvang vacatures direct in je mailbox