Loopbaancoach Nijmegen

Een loopbaancoach kan je helpen om je professionele pad te verhelderen, je te begeleiden bij het nemen van belangrijke carrièrestappen en je te ondersteunen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om je doelen te bereiken.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Toe aan een nieuwe uitdaging, een stap in jouw loopbaan? Ontevreden bij je huidige baan?

Soms is het beter om niet direct te gaan solliciteren, maar eerst jouw koers te bepalen. Bij ROVINIJ helpen we je daar graag bij met loopbaancoaching. Bedenk voor het intakegesprek wat jouw ambities zijn en waar jij jezelf over vijf jaar ziet staan. Als je op zoek bent naar een loopbaancoach uit (de regio) Nijmegen dan ben je bij ROVINIJ aan het juist adres!

Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Een loopbaancoach kan je helpen om je sterke punten en ontwikkelingsgebieden te identificeren. Ze bieden inzicht in je vaardigheden, interesses en waarden, waardoor je beter begrijpt wat je motiveert en voldoening geeft in je carrière. Dit leidt tot gerichte groeikansen en het nemen van stappen in de richting van een bevredigende loopbaan.

Loopbaanoriëntatie en Planning

Een loopbaancoach kan je ondersteunen bij het navigeren door verschillende carrièrepaden en mogelijkheden. Ze helpen je om je doelen en ambities te verduidelijken en kunnen advies geven over welke stappen je moet nemen om die doelen te bereiken. Dit omvat het opstellen van een plan voor professionele groei en het identificeren van relevante trainingen en kansen.

Verbeterde Prestaties en Betrokkenheid

Door te werken met een loopbaancoach kun je je vaardigheden en prestaties aanscherpen. Je kunt effectievere strategieën ontwikkelen voor het omgaan met uitdagingen en het benutten van kansen. Dit resulteert niet alleen in verbeterde prestaties op de werkvloer, maar ook in een hogere mate van betrokkenheid en tevredenheid in je carrière.

Voordelen loopbaancoach Nijmegen

Hoe gaan wij te werk? We vragen onder andere naar jouw ambities en of je wilt groeien in jouw huidige specialisme of liever andere talenten wilt aanboren. We vragen naar je dromen, ook al denk je dat ze misschien niet realistisch zijn. Samen kijken we of coaching iets voor jou kan zijn en plannen we indien gewenst een vervolgafspraak.

Tijdens het eerste coachingsgesprek stellen we vervolgens samen jouw doel vast en bekijken we welke stappen jij kunt zetten om dit doel te bereiken. Misschien kan een beroepskeuzetraject inzicht geven wat voor baan bij jou past. Of ben je klaar voor een vervolgstap en kunt u groeien door een opleiding of training te volgen.

Gedurende het proces evalueren we hoe het gaat en helpen we je graag om te solliciteren naar de functie die bij jou past. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures, dus kunnen je waar nodig ook nog aan een passende vacature helpen!

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/rovinij_vind_jouw_nieuwe_kantoorbaan-scaled-1-300x160.webp

Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Wij streven ernaar om jou weer optimaal te laten presteren op je werk. Daar komt onze loopbaanbegeleiding om de hoek kijken. Je kunt pas optimaal presteren als jouw werk dit toe laat en gebruik maakt van jouw kennis, ervaring, energie en wanneer je plezier ervaart.

Loopbaanadvies Nijmegen

Wij zorgen voor een passend loopbaanadvies zodat jij exact weet waar je aan toe bent en wat wij van jou nodig hebben om je optimaal te kunnen helpen. Met ons loopbaanadvies zorgen wij ervoor dat jij jouw sterke punten leert kennen en deze kunt inzetten in jouw werk, arbeidsconflicten makkelijker kunt oplossen, het vinden van een nieuwe baan of voor het behalen van jouw eigen doelen. Ons loopbaanadvies kan je ook gebruiken wanneer je nog niet precies weet wat je wilt bereiken. Wij helpen jou graag!

Gebruik maken van een loopbaancoach?

Wij kijken graag samen met jou wat er mogelijk is. Neem eens contact met ons op en wij helpen jou verder.

Contact opnemen
Schrijf je in bij Rovinij

Misschien ook interessant

Ontvang vacatures direct in je mailbox