Payroll Nijmegen

Kies voor zorgeloze payroll met ROVINIJ. Wij nemen de administratieve last van salarisverwerking en HR-taken van je over, zodat jij jezelf kunt concentreren op je bedrijf en bedrijfsvoering.

Payroll

Payroll Nijmegen betekent dat ROVINIJ jouw medewerkers in dienst neemt en hiermee de feitelijk werkgever wordt. Dit geldt voor zowel de salarisadministratie als de arbeidsrechtelijke risico’s. We bieden je vooraf een transparant tarief aan waarvoor we het werkgeverschap verzorgen, inclusief alles wat daarbij komt kijken. Dit tarief stellen we per medewerker vast op basis van onder andere salaris, arbeidsduur en functiegroep.

Geen kosten bij ziekteverzuim

Doordat ROVINIJ juridisch werkgever is, komen ook deze kosten en alle bijbehorende administratieve verplichtingen (evenals Wet verbetering poortwachter) voor onze rekening.

Geen verhoging voor werkgeverslasten

Medewerkers via ROVINIJ tellen voor jou niet mee bij het vaststellen van de werkgeverslasten. Ook niet als ze langdurig arbeidsongeschikt zijn.

Je betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur. Daardoor heb je vóóraf nauwkeurig inzicht in je totale personeelskosten. Tevens kunnen jouw medewerkers terugvallen op een team van professionele dienstverleners op het gebied van personeel en organisatie.

Professionele ondersteuning

ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Wilt u meer weten over payroll?

Meer weten over onze payroll diensten? Wij helpen jou graag verder!

Contact opnemen
Schrijf je in bij Rovinij

Misschien ook interessant

Ontvang vacatures direct in je mailbox