Werken in Nijmegen

Ben je op zoek naar werk via een uitzendbureau in Nijmegen? Denk dan eens aan ROVINIJ dé zaak van mens en werk.

Wij staan voor jou klaar

Met onze klanten werken wij vanuit een persoonlijke benadering waar oprechte aandacht het uitgangspunt is. We zijn (goed)gekeurd en gecertificeerd voor o.a. de ABU en VCU. Dit betekent dat wij kwaliteit, betrouwbaarheid en financiële zekerheid nastreven en de beheersystematiek rondom veiligheid en gezondheid van onze medewerkers op orde hebben.

In de regio Arnhem & Nijmegen is er vraag naar functies in de Bouw, Afbouw, Techniek en op kantoor. ROVINIJ helpt je aan werk in Nijmegen en zal er bovendien zorg voor dragen dat je gaat werken bij een bedrijf dat bij je past.

Wij hebben vaak werk op basis van een fulltime werkweek of 32 uur. Zoek je werk op parttime basis in Nijmegen, Arnhem of omgeving? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in ons vacature overzicht.

https://www.rovinij.nl/wp-content/uploads/2023/07/over_rovinij.webp

Werken via een uitzendbureau in Nijmegen

In de regio Arnhem & Nijmegen bieden wij werk aan in functies als de Bouw, Afbouw, Techniek en op kantoor. ROVINIJ helpt je aan werk in Nijmegen en zal er bovendien zorg voor dragen dat je gaat werken bij een bedrijf dat bij je past. Voor ons zijn mensen met opleidingen zoals LBO / MBO / HBO allemaal interessant om te helpen aan werk. Van daktimmerman tot lasser en van Calculator Engineer tot administratief medewerker, zolang het maar werk in de maakindustrie is kunnen we jou helpen aan een baan.

Opzoek naar een baan in Nijmegen?

Wij helpen jou graag bij het vinden van de juiste baan in Nijmegen. Schrijf je in en onze team helpt jou verder.

Inschrijven

Werk Nijmegen

ROVINIJ is een regionaal uitzendbureau gevestigd in Nijmegen, daarom is ons uitzendbureau voornamelijk op zoek naar mensen die in deze regio aan het werk willen. Wil je aan het werk in de maakindustrie, Bouw, Techniek, Afbouw of op kantoor? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen, breng een bezoek aan ons uitzendbureau in Nijmegen.

We hebben een gevarieerd aanbod aan werk in de regio Gelderland. Wil jij aan de slag als lasser, dakdekker, monteur, calculator of zoek je werk als constructiewerker? Het meeste werk dat wij aanbieden staat op onze website op de vacaturepagina, voor vragen over andere mogelijke vacatures neem je contact met ons op door te mailen naar mail@rovinij.nl of te bellen naar 024-3606222.

Wat wij kunnen betekenen

Ontvang vacatures direct in je mailbox